Bliv frivillig på Vejle Værested og Herberg

Vejle Værested og Herberg søger frivillige i såvel værestedet som herberget alle ugens dage i tidsrummet mellem kl. 16 – 8. Opgaverne er alsidige. Blandt andet snak, hygge, madlavning, spil og ofte nattevagter, hvor du sover på herberget. Som frivillig er du aldrig alene på en vagt, og der vil altid være uddannet personale på arbejde.

Det er vigtigt, at du som frivillig:

  • Trives i en uforudsigelig hverdag og evner at skabe ro omkring dig selv i turbulente sammenhænge.
  • Nyder samvær og aktivitet med andre mennesker og formår at se den positive hensigt i en handling.
  • Er personligt moden og klar til at blive udfordret på egne normer og værdier.

Vejle Værested og Herberg har såvel kvindelige som mandlige frivillige med vidt forskellige etniske baggrunde og alder. Det kræver ingen særlige kvalifikationer at være frivillig ud over, at du er interesseret i og har respekt for dine medmennesker – også dem, der ikke lever livet som de fleste.

Kontakt Vejle Værested og Herberg på +45 41 58 20 10 eller skriv til leder Conny Kessler på cke@vvh.dk for at aftale et besøg.

Hvor lang tid tager det?

Du kan være frivillig på værestedet i eftermiddags- og aftentimerne eller i nattetimerne på herberget. Eller kombinere dit frivillige arbejde på både værestedet og herberget.

Vi ønsker, at du som udgangspunkt tager minimum to vagter om måneden af mindst 4 timers varighed pr. gang og forpligter dig i minimum et halvt år.

Skal du holde ferie eller på en længere rejse, så holder du blot pause hos os og kommer tilbage, når du er hjemme igen.

Vagterne ligger enten kl. 15.45 – 22.00 eller fra kl. 21.45 til næste morgen kl. 8.00. Hvis du er nødt til at gå tidligere om morgenen, er der mulighed for det.

Du vil altid være på vagt sammen med en socialfaglig medarbejder, og det er denne, der først bliver kaldt op om natten, hvis der er brug for det. Det er også den socialfaglige medarbejder, der imødegår og løser eventuelle konflikter med dig som støtte.

bkgd1

Kontakt Vejle Værested og Herberg
Leder VVH
Conny Kessler
+45 92 82 08 82
Send e-mail